Navigacija

Vartotojų tinkle

-> Prisijungusių svečių: 67
-> Prisijungusių narių: 0
Prisijungusių narių nėra

-> Registruoti nariai: 25,855
-> Naujausias narys: Pliunka

Naujausi straipsniai

Paskutiniai nariai

-> ozzWANTED04:18:07
-> mariusslo06:23:58
-> pitas11:57:19
-> Wasiulis16:16:23
-> Langas 1 diena
-> Steview12 4 dienos
-> Ponas24 1 savaitė
-> XruN 1 savaitė
-> Pliunka 1 savaitė
-> nesby 1 savaitė
-> Meskis 1 savaitė
-> mariusewp 1 savaitė
-> Jankee 2 savaitės
-> neonaz 2 savaitės
-> avice 3 savaitės
-> Reikalas 3 savaitės
-> minimukas 3 savaitės
-> Audrius_17 3 savaitės
-> N-20 3 savaitės
-> eddan 4 savaitės

Informacija:


OS: Unknown
Naršyklė: Nežinoma
IP: 3.227.247.17
Naujienų: 526
Straipsnių: 235
Temų: 52,508
Postų: 522,331
Postų pask. parą: 0
Shout'ų pask. parą: 1
P.S.C. pask. parą: 1
Nuorodų kataloge: 13

Lankomumo Statistika

Peržiūrų šiandien: 16

Iš viso peržiūrų: 22948724

Prisijungti

REGISTRUOTIS
Nario vardas

Slaptažodis



Pamiršai slaptažodį?
Paprašyk naujo

Aktyvuoti save

Šaukykla

Jei norite rašyti žinutes, turite prisijungti.

-> pitas
2021 Sau. 22 16:01:58
Dekui,reiks pasidometi.

-> Langas
2021 Sau. 22 01:01:03
pitas, gali man rodos pakeisti į google rechapcha, tik prisiregink google irgi kad sugeneruoti kodus. O jei apskritai išjungsi, vos tik google displayins tavo web, blogi dėdės paleis botus registruot pilna šudo ir spamint

-> ozzWANTED
2021 Sau. 20 00:01:19
Wasiuliui banas forumo rašymo galioti baigė šypsosi. Sveikinu sugrįžus

-> pitas
2021 Sau. 19 19:01:00
Dekui,pasidariau jau gal galit mest aki i tema mano ? klausimas kaip registruojantis ta koda isjungti kad nereiktu vesti, ir del navigacijos

-> Wasiulis
2021 Sau. 19 15:01:53
Pagal default tai matau jog yra nustatytas images/favicons/favico
n.ico


-> Šaukyklos archyvas ->

Apklausa

Ar esate patenkinti lietuviško vertimo kokybe?

Taip!

Taip, bet yra ką taisyti (parašysiu komentaruose)

Ne

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.
-> Archyvas ->
Reklama 400x60
2 svetainės - 1 forumas
Forumas | PHP-Fusion, Wordpress, PHP ir MySQL (PROGRAMAVIMAS) | Expert PHP, MySQL klausimai

Autorius: Xinel Peržiūrų: 2438      Spausdinti temą
2016 Gru. 1 14:12:03          1 žinutė iš 6
Spausdinti pranešimą
Sveiki,

turiu dvi PHP-Fusion svetaines vienam hoste. Kokiu principu forumas pasiima postus iš db? Noriu abejose svetainėse naudoti vieną forumą. Aišku vienam iš jų jis bus pagrindinis, nes į jo DB turės sukristi visi postai.

Bandžiau nepagrindinėj svetainėj forum/index.php ir kituose su forumu susijusiuose failuose pakeisti maincore.php kelią į pagrindinės svetainės maincore.php, errorų negaunu, bet forumo postų taip pat nematau. Tik rašo, kad nėra sukurtų forumų.

Gal kas turit kokių minčių?

Su pagarba Xinel

5 atsakymai:
2016 Gru. 2 04:12:32          2 žinutė iš 6
Spausdinti pranešimą
Sveikas,

Atskirk duomenų bazes nuo forum ir viso tinklalapio. Seniai naudojau phpf, bet manau jai susirastum forum pagrindinį failą kuris includiną maincore.php ir pakeistum jį į tarkim forum-maincore.php(tikiuosi prasmę supranti) turėtų suveikt. Forum-maincore.php faile nurodai DB iš kurios nori kad trauktų informaciją. Leisk žinot ar pavyko kažkas.
Rašyk jai nesupratai, bet jai padėjau uždėk +

P.s manau tai tau tiesiog problemų sukels daugiau nei reikia..
0


Va čia tai bairis...
Redagavo Gytisz 2016 Gru. 2 05:12:55
2016 Gru. 5 08:12:04          3 žinutė iš 6
Spausdinti pranešimą
Gyti,

suprantu ką nori pasakyti, ačiū, bet problema yra tame, kad nerandu forumo pagrindinio failo. Nurodau visai kitą maincore, bet jis puikiai pasiima tik iš savo db info (galiu kurti forumus, pranešimus ir pan.).

forum/index.php matosi sql užklausa, kuri selectina duomenis, bet nurodžius kitą maincore, pagal mane jis nebeturėtų sėkmingai selectinti duomenų iš svetainės db.

forum/index.php:

$result = dbquery(
"SELECT f.*, COUNT(t.thread_id) AS thread_count, MAX(t.thread_lastpost) AS last_post, f2.forum_name AS forum_cat_name, u.user_id,
 
u.user_name FROM "
.$db_prefix."forums f
LEFT JOIN "
.$db_prefix."threads t USING(forum_id)
LEFT JOIN "
.$db_prefix."forums f2 ON f.forum_cat = f2.forum_id
LEFT JOIN "
.$db_prefix."users u ON f.forum_lastuser = u.user_id
WHERE "
.groupaccess('f.forum_access')." AND f.forum_cat!='0' GROUP BY forum_id ORDER BY f2.forum_order ASC, f.forum_order ASC"
);


maincore.php:

// Establish <span style="border-bottom: 1px dotted black;">mySQL</span> database connection
$link = dbconnect($db_host, $db_user, $db_pass, $db_name);
 
function dbquery($query) {
$result = @mysql_query($query);
if (!$result) {
echo mysql_error();
return false;
} else {
return $result;
}
}
 


Pagal šitą, jis jungiasi prie db, pagal iš maincore.php, per config.php pateiktus duomenis, o kadangi nurodau kitą maincore.php, kuris turi visai kitą config.php, tai realiai neturėtų forumas toliau sėkmingai dirbti?
0


Su pagarba Xinel
Redagavo Xinel 2016 Gru. 5 09:12:42
2016 Gru. 8 14:12:21          4 žinutė iš 6
Spausdinti pranešimą
Sveikas dar kartelį,
peržiūrėjau failus ir manau arčiausiai be perdaugiausiai darbo galėtum padaryti kad tik rodytų forumus tam kitam pusalpį su skirtinga db, bet bandant į jį nuaiti žmogus gautų mysql errorą.
Beto kodėl tu taip bandai padaryti? Kodėl neužtenka vienos DB ir vieno forumo? Leisk žinot šypsosi
0


Va čia tai bairis...
2016 Gru. 8 14:12:34          5 žinutė iš 6
Spausdinti pranešimą
Sveikas,

aišku galėčiau pasidaryt custom sprendimą ir atvaizduot forumą kitam puslapį, bet neturiu labai didelio noro to daryti. Pagal mane naudojant kito puslapio maincore forumo failuose, tai tik kito puslapio db ir turėtų kaip vienintelę naudot, o ne abi? šypsosi Pagal mane nurodžius kito puslapio maincore, jis neturėtų iš savo db traukt info, tik iš kitos? šypsosi

Dabar yra taip:

- abi svetainės yra vienam hoste, tik skirtinguose folderiuose, tarkim public_html/pirma ir public_html/antra.
- public_html/pirma forumas veikia kaip pagrindinė svetainė ir ten public_html/pirma/forum/index.php faile nurodyta require_once "../maincore.php";
- public_html/antra forumas turėtų viską traukti iš pirmos svetainės DB, tam tikslui public_html/antra/forum/index.php faile nurodyta require_once "../../pirma/maincore.php";

Errorų negaunu, kad blogas šaltinis ar kažkas, bet antroj svetainėj pirmos forumo nemato ir negana to, kuriant antroj svetainėj forumus, tai puikiausiai juos vistiek kuria ir atvaizduoja antroj svetainėj, nors būna nurodytas visai kitas maincore.
0


Su pagarba Xinel
Redagavo Xinel 2016 Gru. 8 14:12:04
2016 Gru. 8 14:12:46          6 žinutė iš 6
Spausdinti pranešimą
Parašiau tau į PM, laukiu atsakymo šypsosi
0


Va čia tai bairis...
Peršokti į forumą: