Pradinis
Pagalba
Užsisakyk!
- Reklamą
- Hostingą
- El. pašto dėžutę
Užsisakyk!
Įrankiai
Pasidalink
- Visos temos
Forumas | Modai, įskiepiai, panelės (PHP-FUSION) | Themes |
Puslapis 1 iš 2 | 1 | 2 |
Autorius: PLAY | Peržiūrų: 29706 |
PLAY Narys Buldozeris Pranešimai: 230 Įstojęs: 2007 Bir. 1 19:06:54 | |
Tinklapio www.cszone.lt Tema. Live demo : http://saitas.xz.lt arba http://cszone.lt Linkas : www.cs-failai.info/csZone_orange... Už betkokį šios temos panaudojimą kalti tik jūs patys. Važiuoja webmasteris traukiniu ir girdi : <td></td> ... <td></td> ... |
|
CyberGod VIP narys Kapitonas Pranešimai: 572 Įstojęs: 2007 Rugp. 16 23:08:26 | |
mldc,bet man ta theme negrazi ╔/═/╦/═/═/╦═/╗ Put t |
|
PLAY Narys Buldozeris Pranešimai: 230 Įstojęs: 2007 Bir. 1 19:06:54 | |
man irgi nelabai, bet mačiau daug kam reikėjo. Važiuoja webmasteris traukiniu ir girdi : <td></td> ... <td></td> ... |
|
txt Narys Margas Pranešimai: 99 Įstojęs: 2008 Sau. 12 17:01:09 | |
tema grazi bet kaskaip nesinori savame tinklapija nauudoti visai letuvaj pazistamo tinklapio dizaina |
|
Dandžu Narys Ekspertas Pranešimai: 3265 Įstojęs: 2007 Lie. 23 13:07:47 | |
Ot maladec esi. Andriusxxx kai pamatys tai pasius sau nuo galvos plaukus rausis. Man tai jos nereikia bet gal kam nors pravers. Redagavo Dandžu 2008 Sau. 13 19:01:51 |
|
kiskiss Narys Terminatorius Pranešimai: 1545 Įstojęs: 2006 Rugs. 11 17:09:58 | |
Theme tikrai graži, bet ripinti, ir naudoti pas saves tikrai negražu |
|
Dandžu Narys Ekspertas Pranešimai: 3265 Įstojęs: 2007 Lie. 23 13:07:47 | |
O tu ką galvoji jis ją nuo nulio darė? Iš grafa.biz jo visos temos. |
|
kiskiss Narys Terminatorius Pranešimai: 1545 Įstojęs: 2006 Rugs. 11 17:09:58 | |
Nuo nulio niekas nedaro, visi pasiema kaškokia theme ir megina ją redaguoti |
|
kLx Narys Generolas Pranešimai: 897 Įstojęs: 2007 Geg. 6 21:05:29 | |
Andriukas supyks |
|
Sineik Narys Generolas Pranešimai: 1083 Įstojęs: 2006 Rugs. 28 10:09:10 | |
Ne visi. Kas nori sukurti tikrai kažką "super", ar originalaus kuria patys, nuo pradžių. |
|
Peacemaker Narys Ekspertas Pranešimai: 3085 Įstojęs: 2007 Lie. 31 17:07:59 | |
Man patiko, gal redaguosiu. Kiekvienam žmogui yra skirta dovana, tik ne kiekvienas sugeba ją atrasti. |
|
DuRaCeLL VIP narys Generolas Pranešimai: 1033 Įstojęs: 2007 Rugp. 18 21:08:14 | |
Ir aš gal kada panaudosiu redagavęs. |
|
Žilvis VIP narys Terminatorius Pranešimai: 1314 Įstojęs: 2006 Spa. 7 20:10:45 | |
Kas galit baneri man sukurti panasu i cszone tik su muzikos kalonelem atsilinginsiu |
|
sniuff Narys Antras po Dievo Pranešimai: 4491 Įstojęs: 2007 Geg. 14 16:05:52 | |
team, ir kiek sumokėsi 5 LT ? Ar 10 Už tokį banerį ? http://androider.info/ |
|
Žilvis VIP narys Terminatorius Pranešimai: 1314 Įstojęs: 2006 Spa. 7 20:10:45 | |
5 LT |
|
WantedBoy Narys Ekspertas Pranešimai: 2443 Įstojęs: 2007 Bir. 6 19:06:30 | |
team 5 LT ir sukuriu. greitieji kreditai Redagavo WantedBoy 2008 Sau. 13 19:01:33 |
|
Žmogus Narys Viršesnis už Dievą Pranešimai: 5621 Įstojęs: 2006 Gru. 8 17:12:08 | |
Šiaip aš ja tik pasiėmu peržiūrėti theme.php gal ką nors naudingo rasiu |
|
Andrius123 Narys Spalvotas Pranešimai: 57 Įstojęs: 2007 Lie. 20 14:07:21 | |
Play negrazu labai negrazu ripinti temas kitu! Ir dw parodyk ka as nuripinau is to grafos saito ? a????????? Matosi kokio zemo ligio esi!!!!! be to nuripinai ir uzdejai ant bbz kokios temos mano temos isvaizda netgi naujienu paneles neikiek nepanasios! Krc zemo ligio zmogus esi pavydi matosi tikrai tai ir bandai kitiems gyvenima apkartinti..... |
|
Žmogus Narys Viršesnis už Dievą Pranešimai: 5621 Įstojęs: 2006 Gru. 8 17:12:08 | |
Šiaip aš abejoju ar jis ripino o šiaip tu kodus turbūt naudoji iš grafa |
|
Ir pasikarosiu dar karta ka sakiau jau vienam panasiam forume cia, kad php fusion temos jos visos susideda is tu paciu daliu kaip panele footeris ir headeris taigi jos visos panasios ir teigti kad is kazko kopinta tu negali kadangi akivaizdziai matosi kad temu i mano kurta nera panasiu niekur taigi jeigu jau toks mandras paordyk man atseit nuo kuo as "nukopinau" sita tema..! Galiu pasakyt tik kad pacanas pasako pacanas padaro! Boba pasako boba apsimyza.!! taigi parodyk man tokia pacia tema!!!!! |
|
P* aš sakau, gal naudoji kodus iš grafa theme'u |
|
ShadoVw parašė: Šiaip aš abejoju ar jis ripino o šiaip tu kodus turbūt naudoji iš grafa Apie kokius kodus kalbi? Zinok as grafos saita suzinojau kazkur pries gera savaite laiko kai forume buvo irgi tema atseit mano darbai "nukopinti" is kazkieno kito ir buvo netgi pavizdys duotas is ko kopinau nors pavizdys buvo kaip zeme ir dangus neikiek nepanasus i mano darba. Na galiu pasakyt zmones baikit kartint kitiems gyvenimus ir pries tokias nesamones rasydami gerai pagalvokite |
|
Pongis Narys Tankas Pranešimai: 2272 Įstojęs: 2007 Vas. 18 11:02:23 | |
Kaip juodu ant balto matosi, kad perdaryta viena iš grafa.biz (bent headeris tikrai) temų. Na bet aš nieko prieš tai neturiu, dviračio neišradinėsi :) |
|
MAnjack Garbės narys Legenda Pranešimai: 11821 Įstojęs: 2006 Kov. 2 20:03:58 | |
Paimsiu, pravers, nors graži nėra. |
|
As manau jeigu sio tinklapio adminai gerbia autoriu teises tai tada jie besaligiskai pasalins sia tema bei nuorodas cia esancias i nelegalia cszone.lt tema. Butu labai dziugu kad si tema butu pasalinta kadangi vistiek idejau as i ta tema siektiek darbo ir nelabai norisi kad dabar visokie ripintojai kaip PLAY ja visiems platintu.... Ir dar uz tokius dalykus manau reiktu kazkaip bausti tokius kaip PLAY ! Na bet cia as ne adminas taigi sprendzia tik sio tinklapio adminai ju sazineje tegu buna sis reikalas. |
|
Nu perziurejau as grafos temas parodykit bent viena tema panashia bent i cszone.lt tema... Nusisnekate ir dar kaip..... |
|
Toonis VIP narys Viršesnis už Dievą Pranešimai: 5741 Įstojęs: 2006 Spa. 17 14:10:03 | |
Šlykšti, prastas dizaineris. Labai prastai padaryta tema, visai nepatiko. Mygtukai kažkokie nutriušę outer glow'as visai netinka. Tas mientas galėjo būti geriau apdirbtas, news_footeris kaip arto temos, ir manau pagrindas jo, o headeris iš grafa.biz temų. Prastas darbas. [galingų saliutų foto] |
|
Giedrunskis VIP narys Tankas Pranešimai: 1972 Įstojęs: 2007 Sau. 26 14:01:04 | |
Adminai be sazines : o ku tu jaudinies? Taavo tinklapis pirmas pradejo sia theme naudoti, taip kad... nuripino tai nuripino, nesuk galvos jei kas uzsides ja |
|
Toonis VIP narys Viršesnis už Dievą Pranešimai: 5741 Įstojęs: 2006 Spa. 17 14:10:03 | |
Ir išvis kokia čia tragedija? Jeigu patiko (labai patiko) žmogui ta tema tai jis ją gaus, bet kokių būdu. :) Taip, kad nėra ko čia pergyventi. Ripina, Ripino, Ripins. [galingų saliutų foto] |
|
Giedrunskis VIP narys Tankas Pranešimai: 1972 Įstojęs: 2007 Sau. 26 14:01:04 | |
As ir nesuprantu ko jis cia kakina i kelnes. Mano manymu ta theme irgi - baisi.... |
|
MAnjack Garbės narys Legenda Pranešimai: 11821 Įstojęs: 2006 Kov. 2 20:03:58 | |
Na aš savo saite tokios nenaudosiu, su tokia tema max dar du saitai bus. |
|
Ar ir nesuku tik vistiek nlb saunu,.,,,. Dabar pradedu suprasti kdl jus sakote kad headeris nukopintas ar pns. Nes ash padariau gana sudetinga tinklapio headeri ir jame panaudojau paneles kaip dabar pastebejau tai yra daug kur padaryta grafos temose taigi gal del to ir manote taip... Na kaip cia jau norite manyt galite visi savaip svarbu zn kad as ja pats dariau Ir sutinku man paciam ji nera labai grazi kadangi tai buvo antroji mano php fusion tema kuria esu kures. Ir ji jau gana senai kurta dabar manau je bus laiko padaryciau daug geresne tema.... Na bet nera to laiko taip daug ir kazkaip as jau su tai dizainais retai sedziu. ir seip as su jais neilgai sedziu isvis gal pusmetis netgi maziau... Taigi sutinku kad tema nera labai kazko isskirtine. Taciau jeigu nebutu isskirtine nebutu ir jos ripine Toonis jeigu esi pats levas nereiskias kad ir kiti tokie! Tu nervuojes cia kad as levai darau ar pns,nes sedi prilipes prie kompo su tai dizainais turbut jau seniai ir nk nesigauna gero tau taigi ir varai ant manes nors manes net nepazysti!!!! |
|
Kiek speju pastebeti visos temos susijusios su manimi sulaukie didelio demesio xDDDDD Postai rasomi kas kelta minuciu xDDDDDDD Toonis galiu paskyt kad neteik to ko pats gerai nezinai kad ripinu ar pns.... |
|
Andriushka123 parašė: <...Ilga, kvaila posto dalis...> Toonis jeigu esi pats levas nereiskias kad ir kiti tokie! Tu nervuojes cia kad as levai darau ar pns,nes sedi prilipes prie kompo su tai dizainais turbut jau seniai ir nk nesigauna gero tau taigi ir varai ant manes nors manes net nepazysti!!!! Kiaryme tu. Jeigu tu durnas tai ir visi tavo draugai durni, nes esat tokie durni, kad vienas kita su pagaliais per galvas daužot kaip kokie akmens amžiaus žmones/vaikai. [galingų saliutų foto] |
|
Rodome kokie esat zemo ligio... Tesiam tesiam xDDD PLAY parode koks zemuolis jis yra. Dbr Toonis munis parode kokio jis zemo ligio xDD Taigi tesiam zemo ligio rodymo akcija xDDDDD |
|
Eimaszz Narys Patrankų mėsa Pranešimai: 2 Įstojęs: 2008 Sau. 13 20:01:56 | |
Toonis parašė: Kiaryme tu. Jeigu tu durnas tai ir visi tavo draugai durni, nes esat tokie durni, kad vienas kita su pagaliais per galvas daužot kaip kokie akmens amžiaus žmones/vaikai. Ne nu man juokaus jau nuo tokiu idiotu pradejo imt.Tai davai savo visas themas sukisk i sita tema ir diskutuojam apie tavo strukturos daryma.Dabar kazkoks vaikas uzmokejo tam PLAY pinigu ir nukniso tema,tegu,jei mano kad daugiau zmoniu eis i puslapi tai klysta Adminas irgi konkretus,mato kad pavoge tema,dar mat pasiima ir neuzkerta kelio tokiom nesamonem,mat bijo kad PLAY su support saitu pasidarbuos... SINEIK EDIT: 15. JOKIŲ CITATŲ GRANDINIŲ. Jeigu norite cituoti - cituokite tik paskutinį postą, kurį rašė pats žmogus. Visas senas quote dalis iš savo posto pašalinkite. |
|
Enzo Narys Tankas Pranešimai: 2397 Įstojęs: 2007 Lie. 30 22:07:24 | |
http://www.s-zone.nserv.lt/news.php Tai cia ne Grafa radio_orange perdaryta? FCBarcelona mes que un club |
|
Enzo parašė: http://www.s-zone.nserv.lt/news.php Tai cia ne Grafa radio_orange perdaryta? Ne, jis čia pats kūre. [galingų saliutų foto] |
|
Jupiter Narys Pulkininkas Pranešimai: 435 Įstojęs: 2007 Lap. 1 17:11:22 | |
Na nezinau , kodel pergyventi del tos themos Dzaiukis kiek maciau autoriniu teisiu ten nera pakeista ta prasme "design by blablabla" |
|
Kurti tai kuriau viska pats, ir taip sutinku kad ji panasi i ta tema bet ir nelbai panasi footeris panasus ir spalvos panasios taciau temas kai darau pasemu tuscia sablona pacio kodo arba kodinu nuo headerio iki galo tema pats. CIa gal ir panasi taciau headeris ir paneles po juo yra visiskai kitaip suprogramuotos taigi tegiti kad perdaryta niekaip cia negalima! |
Puslapis 1 iš 2 | 1 | 2 |
Peršokti į forumą: |